18 лютого 2016 р.

Чи користуєтеся ви інтернетом

На питання "Чи користуєтеся ви інтернетом?" ствердну відповідь дали 100% українців. Ось такий результат опитування, проведеного нещодавно в інтернеті.

Не дай Бог колись так зголодніти

Півень топче курку. Із хати виходить чоловік і кидає жменю зерна. Півень бігом кидає курку і починає клювати зерно. Чоловік зітхає: - Не дай Бог колись так зголодніти.

Ліниві

Анекдот. Плац. Шикування. Командир: - Всі, хто лінивий, два кроки вперед кроком руш! Весь полк "жжжух! жжжух!" Двоє стоять. Командир: - Ви двоє! Чому стоїте? - Нам впадляк йти

17 лютого 2016 р.

Лисиця

Приходить чоловік до кума після полювання. Видно, що без настрою. Кум до нього: - Що сталося? - От яка тільки підступна тварина лисиця! Бачу лисицю, стріляю, лисиця падає, іду до неї, лисиця лежить, підходжу, дивлюся, а то собака.

Сосиски

- Мамо, а морозиво корисніше, ніж сосиски? - Синку, зараз навіть покурити корисніше, ніж сосиски.

Пиріжки

- Пам'ятаєш, ми на вокзалі купили пиріжки? Так от, не їж їх! - Чому це? - А тебе хіба не насторожило, що я в мережі то з комп'ютера, то з телефона?

По зустрічній смузі

Чоловік і дружина їдуть на машині: - Любий, тут по радіо кажуть, що один ідіот їде по зустрічній смузі на високій швидкості. Їдь обережніше, будь ласка! - Та де ж там один? Дивись, їх тут сотні!

Юля, передай за проїзд

Їде дівчина в автобусі. Треба передати гроші за квиток. Поруч стоїть інша дівчина. Як до неї звернутися - на ти чи на ви? Розмірковує логічно: Якщо дівчина не вийшла на попередній зупинці, значить, їде в мій мікрорайон. Їде з пляшкою вина, значить, до чоловіка. Пляшка дорога, значить, їде до красивого чоловіка. У нашому мікрорайоні двоє красивих чоловіків: мій чоловік і мій коханець. До коханця їхати не може, бо я сама до нього їду. Значить, вона їде до мого чоловіка. У мого чоловіка дві коханки: Юля та Катя. Катя зараз у відрядженні, тоді... - Юля, передай за проїзд! Дівчина ошелешено: - Звідки Ви мене знаєте?!

14 лютого 2016 р.

Вертеп у вересні

До баби з дідом в село приїхали три внуки. Перший – емо, другий – гот, третій – панк. Баба шепоче дідові на вухо: - А відколи то у вересні став вертеп ходити?