8 серпня 2015 р.

Про порядок реукраїнізації

Зараз у мережі купа дописів про те, як переходити на українську. Деякі з них корисні, а деякі справляють таке враження, що українців навмисне навертають на тупиковий шлях, агітуючи не нагнітати ситуацію, не розколювати суспільство у цей складний для країни час, не звертати уваги на наглих чинуш, які накладають нам на голови купи екскрементів і витирають анальний отвір Конституцією, а тихенько українізувати побут і своє оточення (власним прикладом), робити вкраїнську мову модною, популярною, тощо.

6 серпня 2015 р.

Хронологія заборон української мови

XVII століття
1627 — наказ царя Михайла з подання Московського патріарха Філарета спалити в державі всі примірники надрукованого в Україні "Учительного Євангелія" Кирила Ставровецького. Текст грамоти за Собраніе Гос. Грамотъ, ІІІ, №77
1696 — ухвала польського сейму про запровадження польської мови в судах і установах Правобережної України.
1690 — засудження й анафема Собору РПЦ на "Кіевскія Новыя Книги" П. Могили, К. Ставровецького, С. Полоцького, Л. Барановича, А. Радзивиловського та інших.

Злочини Москви проти українського народу

1686 р. — Ліквідація автономії української церкви, незаконне й насильницьке приєднання Київської митрополії до Московського патріархату і встановлення Московським патріархом контролю в Україні над церквою, освітою і культурою. 

3 серпня 2015 р.

Найлінивіший дробовик на світі

Вчора я виставив розрядженого дробовика на ґанку, але він чомусь, не зміг і кроку ступити, тому я усадив його в крісло-каталку та залишив йому шість набоїв, після чого відбув у справах.

Право на зброю на окупованих територіях

Нещодавно Георгій Учайкін попереджав, що на окупованих територіях населення може швидше отримати від окупантів право на зброю, ніж громадяни України на нібито вільній українській землі. Пророцтво збулося завдяки опору українських можновладців визнати право громадян на збройний захист себе, своєї родини і своєї країни. Мешканці окупованої території тепер мають право на зброю, надане їм окупантами!

25 маленьких речей які ви можете зробити для своєї половинки

Ці приємні дрібниці змусять вашу половинку любити вас ще сильніше. 
1. Напишіть лист від руки з безліччю причин, чому ви любите його/її 
 2. Візьміть свіжий рушник і подайте вашому партнерові особисто в руки, коли він буде виходити з душу 

Московська мова у війську

Мене хвилює московська мова у війську... Він воює, готовий життя віддати, і в той же час просуває русскій мір, спілкуючись московською мовою. Якщо ми їх під час війни не дотиснемо, ми їх не дотиснемо зовсім. Він потім скаже "я ваєвал!"

Чому я не люблю русскоговорящіх

Пояснюю, чому я не люблю рускоговорящіх. До 30-х років ХХ століття Донбас був більше україномовний, ніж Галичина. Майже 100% населення Донбасу були етнічними українцями, носіями української мови, культури, традицій і історичної пам'яті. У 1932-1933 роках на сході України русскоязичні нелюди винищили десяток мільйонів українців, забравши від них весь вирощений хліб і вбиваючи за найменші знайдені запаси харчів. Після цього акту геноциду українського народу на виморені голодом українські території були завезені русскоговорящі з росії. У 2014 році їх внуки вийшли з гаслами "путин, введи войска", а коли стало зовсім зле - виїхали на історічєскую родіну. Протягом всієї комуно-совєцької окупації цілеспрямовано нищилися українські мова, традиції, історична пам'ять. Щоб зрозуміти, наскільки русскоговорящі змогли витіснити українців з України, підійдіть до кіоска з газетами. Україна - це вільна держава. Якщо ви не хочете вивчити мову, вас ніхто заставляти не буде. Як і з будь-якої вільної держави, ви можете виїхати геть з України і поширювати руцкімір в себе в кацапстані

Росія йде шляхом нацистів

Росія повторила шлях, який привів Німеччину до нацизму.
Як і німецький рейх, росія втратила імперію. Для народів обох країн це стало травмою і потягнуло за собою падіння економіки, інфляцію та безробіття.
У Німеччині у 1920-х, а в росії у середині 90-х, провину за пережите приниження поклали на демократію, як таку, та демократів при владі. І в обох випадках з'явились та прийшли до влади привабливі для народу сильні лідери з обіцянками відновлення колишньої слави та сили держави.
Чим це закінчилося у 20 столітті, ми всі добре знаємо - 54 мільйони жертв

Друга Світова Війна

1. Друга світова війна для України розпочалася 1 вересня 1939 р
2. СРСР вступив в Другу світову війну 17 вересня 1939 р. на боці нацистської Німеччини
3. Нацистсько-комуністичний союз був зруйнований 22 червня 1941 р. із німецьким вторгненням в СРСР
...
Термін "Велика вітчизняна війна" був придуманий, щоб приховати співучасть СССР у розв'язанні Другої Світової Війни

Речі синього кольору

    Один мудрець сказав своєму другові:
    - Розглянь кімнату, в якій ми знаходимося, і постарайся запам'ятати предмети коричневого кольору.

Ти чому будинок свій спалив

- Ти чому будинок свій спалив? 
- Мені сусід сказав, що у мене на горищі фашисти завелися. Я будинок і спалив разом з ними. Боюся я цього слова. 
- А ти їх бачив? 
- Ні. Сусід сказав, що бачив. Він навіть мені підпалювати допомагав. Посміхався. 
- Де жити будеш? 
- Біженець я. До сусіда піду в найми. 
- А може твій сусід брехун? 
- Та ні, він мене братом називає, і в церкву ходить. Та що я, по-вашому, дурень якийсь?

2 серпня 2015 р.

Вогнегасник


Чому слід заборонити вогнегасники?
1. Вогнегасник може потрапити в руки злочинця і використовуватися ним для нанесення громадянам тяжких каліцтв.
 2. Людина, що купила вогнегасник, буде легковажно ставитися до пожежної безпеки, помилково вважаючи себе захищеною. Замість того, щоб викликати пожежників, вона візьметься гасити вогонь сама. І безумовно постраждає.